Hot Yoga København

Dottir hot yoga Dottir yoga - hot yoga

Hot yoga i København hos Downtown eller Spis i Byen - Spar op til 60%

Er du på udkig efter Hot yoga i København? Hos downtown.dk og spisibyen.dk har vi altid gode priser på Hot yoga og andre træningsformer.

 

Styrk kroppen med Hot yoga

 

København sveder

Hot yoga og indre ro er det nye hotte, bogstaveligt talt. Yoga og hot yoga er oprindeligt - for flere tusinde år siden - designet til at give slip, give styrke og opnå ro nok til at mærke efter i hverdagen. Men måske du allerede ved dette? For hot yoga er mere populært end nogensinde.

Det ene hot yoga center efter det andet popper op i København, og hot yoga bølgen er for alvor over os. Her hos Downtown og Spis i Byen elsker vi hot yoga, og endnu mere elsker vi at kunne tilbyde vores yoga-elskende kunder tilbud til favorable priser. Faktisk er vi så vilde med hot yoga, at vi målrettet går efter, at indhente attraktive tilbud på hot yoga rundt omkring i København, så ofte som muligt. Men hvad så med jer, som ikke ved hvad hot yoga er?

 

Hot yoga Hellerup - hot yoga koebenhavn Hot yoga Hellerup - hot yoga koebenhavn

Det nye hotte

Jo ser i. Hot yoga bliver ofte omtalt som Bikram yoga, og udspringer af yogaformen Hatha. Hot yoga er udviklet af Bikram Choudhury, der blev født i Calcutta i 1946 og begyndte at praktisere yoga i fireårsalderen. Da Choudhury var 17 år, fik han en slem knæskade, der fik læger til at tro, at han aldrig ville gå igen, men yoga helbredte hans knæ, og inspirerede ham til at grundlægge Bikram Yoga og tage hot yoga rundt omkring i verden. Choudbury har blandt andet trænet præsidenter som Richard Nixon, Ronald Reagan og Bill Clinton og har en hær af kendis-fans, herunder Lady Gaga, Madonna, Jennifer Aniston, Robert Downey Jr. og Kim Kardashian.

En typisk hot yoga time varer i 90 minutter og består af 26 statiske øvelser, som udføres i 40 graders varme. I 90 svedige minutter arbejder du med alle muskler, led, organer og blodkar, hvilket blandt andet medfører en lang række helbredsmæssige fordele. Nogle hot yoga tilhængere oplever også fordele i forbindelse med genoptræning efter skader. Du vil styrke dine ben, dine balder, kernemusklerne omkring taljen, skuldre og arme, og også små muskler, du aldrig får fat i ved løb eller spinning kommer på arbejde i hot yoga.

Men tag ikke fejl: hot yoga er forbandet varmt! Forvent at svede overalt - også steder, du ikke vidste eksisterede. Og hvis du ikke vidste, at dine skinneben og albuer havde svedkirtler, så finder du hurtigt ud af det.

 

Bikram yoga - hot yoga koebenhavn Hot yoga copenhagen - Hot yoga koenbenhavn

Sved på panden, uden at svede over prisen

Med hot yoga får du styrket dine muskler, så du vil opleve færre smerter og passe bedre på din krop, også når du sidder ved skrivebordet. Så når kontorkroppen knirker, lænden gør ondt, skuldrene synker frem og ned, nakken er stiv og mussearmen dunker, ved du, hvor du skal gå hen for at finde billige medlemskaber eller klippekort til nogle af Københavns bedste hot yoga centre. På Downtown tilbyder vi gode kampagner på hot yoga til langt under normalprisen. På den måde kan du få medlemskaber til meget billige penge, eller teste yogacentrene ud, uden at det koster en bondegård. Så næste gang du ser et godt tilbud på hot yoga i København hos Downtown eller Spis i Byen, skulle du prøve det. Din krop vil elske dig for det.