Sushi tilbud

bedste sushi steder i byen

Sushi fra Akiba sushi restaurant - gode sushi steder københavn Uramaki med avokado og rejer fra Akiba Sushi

Leder du efter et godt tilbud på sushi? Så har du fundet det helt rigtige sted. Downtown.dk har altid de bedste sushi deals.

Find sushi tilbud på Downtown.dk, og spar op til 60% her

 


Suveræne sushi tilbud

 

En smag for sushi

På Downtown.dk elsker vi gode tilbud, og vi elsker især gode sushi tilbud. Heldigvis kan vi finde lækre sushirestauranter overalt i byen. Og listen over vores sushi favoritter strækker vidt: nigiri, uramaki, hosomaki, futomaki, temaki, kaburimaki, rainbow, flamberet, tempurastegt, ja listen er lang. Går du kun 20-30 år tilbage i tiden, var der ikke mange danskere, der havde hørt om sushi, og endnu færre havde smagt det, til trods for, at det har eksisteret siden 1800-tallet. Men i 1980’erne fik Danmark endelig den helt store sushi invasion.

Det hele startede på Vimmelskaftet i 1986. Her åbnede den japanske immigrant Takio Ueda Danmarks første sushibar, Hana Kyoto, der eksisterede frem til 1995. Hana Kyoto servicerede dog først og fremmest herboende japanere og asiatiske turister – det var først med åbningen af Sticks’n’Sushi i Nansensgade i midten af 90’erne, at sushi for alvor slog igennem blandt de indfødte, frikadelleopfostrede københavnere.

Mennesker ved et bord, som nyder et godt tilbud i byen sushi Uramaki og futomaki fra Karma Sushi
Interiør fra Soya restaurant Sushi fra Makoto

 

Sushi tager Danmark med storm

Den superlækre japanske spise tager Danmark med storm i løbet af de næste 30 år, og her i 2015 er japansk sushi blevet et yderst populært fænomen på linje med andre gastronomiske indvandrere som italiensk pizza og tyrkisk kebab. Men vent, stammer sushi overhovedet fra Japan?

Nej, det gør det faktisk ikke. Sushi er en flere tusind år gammel spise, der første gang er omtalt i et sydøstkinesisk leksikon fra det 2. århundrede. Dengang bestod sushi af saltet fisk, som blev konserveret i eddikemarinerede ris. Eddikekonserveringen bidrog til lang holdbarhed og hjalp samtidig med at tilføre retten en veludviklet umami-smag. Fisken blev spist rå, og risene blev kasseret. I løbet af et par hundrede år fandt sushi vej til Japan, og resten er historie. Vi spiser stadig fisken rå – den eneste forskel er, at vi nu spiser de eddikekogte ris i stedet for at smide dem væk.


Lækre sushi tilbud til gode priser

Nå, tilbage til udgangspunktet. Overalt i Danmark findes der i dag sushirestauranter, som tilfredsstiller de kræsne danske smagsløg og mætter de sulte maver. Om du er i Jylland eller i København, kan du altid få stillet din sushi sult. Dét skal du selvfølgelig have glæde af, når du gør brug af de gode tilbud på Downtown. På Downtown gør vi vores bedste for at kunne tilbyde vores kunder gode besparelser på en lang række af de bedste sushisteder i København, Aarhus og Aalborg. På Downtown.dk kan du derfor finde gode sushi tilbud til langt under normalpris. Og tænk så lige over historien, næste gang du spiser dejlig sushi til halv pris fra Downtown: Sushi er ikke bare sushi – de er små bidder kulinarisk kulturhistorie. Haps!

 

Logo Sushi 2500 Logo Noku Sushi Logo Sushi Lovers Logo Karma Sushi
Logo Kanagawa Logo Kaya Sushi & wok Logo Sota Sushi Logo Letz sushi