Om Daily's

Velkommen

På denne side kan du læse om Downtown.dk, Takeoffer.dk, Niche.dk og Spisibyen.dk. Vores hjemmesider hører under den samlede betegnelse Daily's og fælles for dem er, at du finder skarpe tilbud på oplevelser og produkter. Hos Daily's samarbejder vi med en lang række danske og udenlandske virksomheder. Sammen udgør vi en af landets største oplevelsesportaler med rejser, ophold, skønhed og wellness, madoplevelser og mere. Læs mere om vores hjemmesider herunder:


Looking for information in English? Please click here

Daily's

Daily’s består af fire oplevelsessites, herunder rejsesitet Take Offer, oplevelsessitet Downtown og mad-sitesne Niche og Spis i Byen. Vores fire hjemmesider hører under den samlede betegnelse, Daily's.

Oplev dailys.dk


 

Downtown.dk - daglige tilbud på oplevelser i hele landet

Idéen bag Downtown udsprang i sin tid af en passion for bylivet og en vision om, at det ikke skulle koste en bondegård at nyde byens mange oplevelser. Den vision kunne danskerne hurtigt tilslutte sig, og i dag - og et årti senere - lander vores nyhedsbrev i 350.000 indbakker. Sidenhen har vi tilføjet et eksklusivt restaurant-univers og en hylde med lækre produkter, så vores medlemmer kan købe alt fra møbler og mode til lækkert take away og eksklusive restaurant-oplevelser  – alt sammen til hverdagspriser. Vi tilbyder oplevelser i København og omegn, Aarhus, Odense og Aalborg.

Håndplukkede tilbud

Siden vi gik i luften i 2010 har vi gået op i, hvad vi sælger. Vi besøger derfor frisøren, massøren og restauranten, og vores produkter kommer forbi kontoret, så vi kan se, røre og kvalitetssikre dem. Er du ikke glad, er vi nemlig heller ikke glade.


 

Takeoffer.dk - daglige tilbud på rejser og ophold i ind- og udland

Take Offer er Danmarks største online rejseklub, som opfylder rejsedrømme- og ønsker for tusindvis af danskere hvert år. Vi fylder 450.000 indbakker med rejsedrømme, og vores mission er at inspirere og tilbyde rejser og ophold til hele verden - til en ordentlig pris. Vi lever efter devisen om, at det skal være let og tilgængeligt at opleve verden – og så promoverer vi kun de rejseguides og -tilbud, som vi også selv går og drømmer om, uanset om det er de helt store rejser eller de små afbræk fra hverdagen, der venter. 

Inspiration og nøje udvalgte destinationer

Hos Take Offer håber vi, at vores rejsemails og rejseinspiration kan være det ekstra skub, der gør, at vores medlemmer kommer af sted og får oplevelser, de sent vil glemme. Derfor går vi meget op i at besøge alle de steder vi kan, så vi kan kvalitetssikre de oplevelser, vi tilbyder dig og alle vores medlemmer! 


 

Niche.dk - Smagsoplevelser i København

På Niche håndplukker vi dine nye favorit-spots i byen. Originale restauranter, din lokale delikatesseforretning, risteriet på hjørnet, lækre gourmetshops og de nyeste smagsoplevelser, der fortjener din opmærksomhed, og en permanent plads i københavnernes søgelys. Vi går efter kvalitet frem for kvantitet - og vi brænder for koncepter og oplevelser, der er originale og nyskabende.

Godt håndværk, unikke og lokale producenter

Vores partnere er unikke og lokale, og vi værner om dem ved kun at håndplukke særligt udvalgte steder, der kan deres håndværk. I fællesskab tilbyder vi unikke smagsoplevelser - altid til en god pris.


 

Spisibyen.dk - Gastronomi i København

Spis i byen er til dig, der elsker at spise ude og prøve nye ting, men som samtidig gerne vil gøre det uden at betale for meget. Derfor finder du altid kun kampagner, der giver dig den bedste madoplevelse til den bedste pris.

Et gastronomisk univers til eventyrlystne madelskere
Hos Spis i Byen er fællesnævneren kvalitet. Vi håndplukker alle vores oplevelser til dig og præsenterer dem på en enkel og lækker måde.