Frisør København

Rodeo frisør Eshakamo Frisør

Spar op til 60% på frisør i København hos Downtown eller Spis i Byen.

Få styr på frisuren med rabat på frisør i København. Hos downtown.dk og spisibyen.dk har vi altid gode priser på frisører og anden wellness.

Gode frisør tilbud i København

Vi elsker små forkælelser i hverdagen og en af de bedste og mest nødvendige er pleje af håret. Listen over frisører i København er lang, og ligeledes er listen over hårtrends og plejende produkter. Det kan være en ren jungle at finde den rette frisør, frisure og produkter. Derfor kan det være rart med en hjælpende hånd, og her kommer vi ind i billedet.

Vi arbejder hver dag på at indsamle gode tilbud fra nogle af byens bedste og mest trendy frisører til dig og dine lokker. Om du har brug for en ny frisure eller bare lidt selvforkælelse, så er der helt sikkert et par professionelle frisørhænder i København, der kan hjælpe dig. Måske du trænger til at få studset lokkerne, et farverigt pift eller lidt knald på til en festlig lejlighed. Så er det altid en god idé at lade de professionelle klare sagerne. En tur til frisøren er selvforkælelse og redder selv den værste gråvejrsdag.

Hos Downtown og Spis i Byen kan du altid finde gode tilbud på klip i København, herreklip, dameklip, børneklip, helfarve, striber, reflekser, bundfarve og lækre hårkure. Så du skal bare holde øje med downtown.dk eller spisibyen.dk og vores gode og prisbesparende kampagner og drømme dig til at blive forkælet med en plejende hårkur, vask, klipning og farve eller reflekser. 

Salon beaute frisør Salon beaute frisør
Salon bækdal rodeo frisør

Find din favoritfrisør

Hos Downtown og Spis i Byen finder du frisører, der er udlært blandt de dygtigste i faget. De er løbende på kurser, hvor de arbejder med de nyeste hårtrends og styling-produkter. De er kreative, lyttende og altid klar med råd om, hvilke af de nyeste trends og frisure der passer til lige netop dig og dit hår. Og så forstår de at skabe den rette frisure eller farve til den individuelle kunde.

Hos os finder du altid aktuelle tilbud og kampagner på både små, hyggelige frisører til de mere kendte saloner i København – og altid frisører med respekt for både håndværk og detaljer. Vi sørger for kampagner på frisører, hvor du kan mærke, at de brænder for deres håndværk og har fokus på din oplevelse i salonen. Måske du finder din kommende, faste hår-magiker på et af dine frisørbesøg gennem Downtown eller Spis i Byen? Så lad os forkæle dig med gode tilbud og give dig en skøn forkælelse. Klik ind på downtown.dk eller spisibyen.dk og læs om de mange fantastiske frisør tilbud, der findes i København.

Archetype frisør Grand beauty frisør