Take away français, merci
Skribent: Frederik Plum
Foto: Mads Jørgensen
Cofocos Le Marché laver byens lækreste take away. Køkkenet er
fransk og byder på klassiske landretter så som Boeuf bourguignon.
Dagens Tilbud gælder 2 for 1 på det franske køkkens flagskib:
Oksemørbrad-tournedos fra Himmerland med garniture af sæsonens
grøntsager og sauce bearnaise.
Cofoco-konceptet var en mindre gastronomisk revolution, da den
første restaurant kom til København i 2004. Konceptet er baseret på
et simpelt princip: det skal være muligt at få luksusmad til
overkommelige priser. I marts 2006 åbnede den franske Cofoco Le
Marché, der serverer take away, som kan få dig til at tale fransk i
søvne.
Hos Le Marché er det ikke muligt at bestille over telefonen, da
alle retter er klar og bare skal hentes. Det er dog ikke for at
være arrogante, at de har valgt at fjerne telefonen, men for at
gøre det hele så simpelt som muligt. Le Marché udfordrer
forestillingen om, at alt hvad der er fransk er arrogant og
utilnærmeligt. Dette understreges af, at menukortet er helt simpelt
og at alle retter er lavet af sæsonens råvarer.
Dagens Tilbud giver 2 for 1 på en af det franske køkkens
absolutte mesterværker. Du får en velhængt oksemørbrad fra
Himmerland, der er præpareret som tournedos med garniture af
sæsonens grøntsager og sauce bearnaise. Det hele er hjemmelavet, så
det er bare at stille sig i kø hos Cofocos Le Marché på Vesterbro
eller Østerbro.