Behandlinger til gravide

Vælg mellem akupunktur, rebozomassage eller vejledning
250DKK
FØRPRIS 500 DKK
Spar 50 %
Udløbet
2 har købt
Babyteamet er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Til før og efter fødslen

Både den sidste tid som gravid og den første tid som familie med en lille ny kan rumme lidt udfordringer, der fjerner fokus fra det, der gerne skulle være en lykkelig tid. Her kan Babyteamet hjælpe. 

Oplever du problemer med kvalme eller væske i kroppen, eller vil du lette den sidste tid før termin, så kan akupunktur og massage være svaret. Hvis der er ting i den lille nys rutiner, der driller, så kan de tit afhjælpes med en vejledende samtale med én af de erfarne sundhedsplejersker. Uanset behovet, så er der den helt rigtige løsning til dig.  

Akupunkturbehandlinger:

Kvalmebehandling: Oplever du kvalme i din graviditet, er der flere gode råd du kan prøve af, men ofte, er det ikke nok. Her kan akupunkturen hjælpe, og i 9 ud af 10 tilfælde oplever man en positiv effekt af behandlingen. Babyteamet anvender små presnåle, der bliver siddende på akupunkturpunkterne, hvilket forlænger effekten af behandlingen.

Væske i kroppen: Mange kvinder oplever at få væske i kroppen under graviditeten. Det kan være meget smertefuldt, og påvirke søvnen og give sovende fingre. Akupunktur er en rigtig god behandlingsform til væske i kroppen og kan afhjælpe smerterne og generne.

Modningsakupunktur: Vil du forberede din krop bedst muligt på fødslen, kan du modne kroppen med akupunktur en gang om ugen fra uge 37 og frem. Når du når frem til din termin, kan der sættes nåle, der er med til at sætte mere skub i fødslen. Når man har fået akupunktur i ugerne op til termin, kan det være lettere at sætte fødslen i gang.

Rebozomassage til gravide:
Rebozo er en massageteknik, der kombinerer traditionel afspænding og udstrækning med massage. Det giver velvære, virker forløsende og kan behandle graviditetsgener såsom fordøjelsesproblemer og ryg-, lænde- og iskiassmerter. Massagen bruges også til at afspænde bækkenmuskulaturen og dermed skabe de bedste betingelser for at barnet kan søge korrekt ned i bækkenet. Det er en fantastisk måde at afspænde krop og bækken på. Massagen udøves blandt andet med et langt klæde, og med massagen er det muligt at nå ind til psoas-musklen, den dybeste muskel i kroppen. Psoas, påvirker vores balance af knogler og muskler, fleksibilitet og styrke, men den er også budbringer for nervesystemet. En spændt eller skæv psoas-muskulatur er som en labyrint for det ufødte barn at navigere i og kan resultere i høj ligestand, uregelmæssig hovedstilling eller afgledet placering i bækkenet.

Personlig vejledning:
Uroligt barn, manglende søvn eller måske problemer i samværet? Familielivet med et spædbarn er fyldt med mange glade stunder, men kan også rumme frustrationer når barnet er uroligt, amningen er svær eller når søvnen oftest forstyrres. Udgangspunktet for samtalen er, hvordan du/I oplever jeres familieliv på godt og ondt. Babyteamet tror ikke på, at de samme ”gode råd” virker for alle. I stedet vil de i samarbejde med dig/jer finde den vej, der virker bedst. Få rådgivning tilpasset dine/jeres behov af uddannede sundhedsplejersker med mange års erfaring med familier. 

Erfaren hjælp
Hos Babyteamet får du kompetent og ærlig vejledning fra en erfaren gruppe af fagpersoner, der har særlig fokus på gravide og spædbørn. 



Max. 50 værdibevis(er) til salg

Max. 3 værdibevis(er) pr. person

Vælg imellem:

  • Akupunktur (250 kr.) 
  • Rebozomassage (250 kr. )
  • Personlig vejledning (350 kr.)

Information

Se mere

Website:

Betingelser

Se mere
Kan indløses fra 15.01.2018 til 28.04.2018
  • Begrænset antal til salg
  • Max 3 værdibeviser pr. kunde
  • Ring og aftal en tid på tlf. 31 33 39 38
  • Medbring dit værdibevis i udprintet form
  • Vælger du akupunktur skal du oplyse ved bestilling hvilken behandling du ønsker
  • Downtown gør opmærksom på, at du kun har 14 dages fortrydelsesret på denne kampagne. Herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Du kan heller ikke få beløbet refunderet til din Downtown-konto

Aftalepart

Se mere
Babyteamet
CVR: 38927825
Adresse
Vestergade 48 F
8000

Beliggenhed

Se mere
Babyteamet
Vestergade 48 F 8000 Århus C
Indlæser kort...

Behandlinger til gravide

Vælg mellem akupunktur, rebozomassage eller vejledning
250DKK
FØRPRIS 500 DKK
Spar 50 %
Udløbet
2 har købt
Babyteamet er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 50 værdibevis(er) til salg

Max. 3 værdibevis(er) pr. person

Vælg imellem:

  • Akupunktur (250 kr.) 
  • Rebozomassage (250 kr. )
  • Personlig vejledning (350 kr.)