Slide 1 of 10
Slide 2 of 10
Slide 3 of 10
Slide 4 of 10
Slide 5 of 10
Slide 6 of 10
Slide 7 of 10
Slide 8 of 10
Slide 9 of 10
Slide 10 of 10
9 små asiatiske retter
Besøg Københavns nye asiatiske gastropub og cocktailbar
139DKK
FØRPRIS Udløbet
Glem alt om snasket asiatisk mad, som du kender det
I Indre By er den asiatiske gastropub og cocktailbar Me ga åbnet. Som de traditionelle izakaya gastropubber fokusererer de på snackagtige retter og et drikkekort, der går længere end den sædvanlige cola og øl.
Så glem alt om snaskede wok- og risretter, som du kender det fra din lokale thai-takeaway-pusher, og tænk i stedet top-moderne storby på en simpel og delikat facon. Perekt til en date-aften med en du har kær eller med vennerne inden en bytur.
Glæd dig til 9 små retter:
- Salat med sorte svampe, ærteskud og soya-syltede agurker
- Sa teh Beef: stegt oksekød i sprød dej
- Xiao Long Bao: traditional dumpling med kød
- Har Gow: dumpling med rejer og bambus
- Sui Mai: dumpling med svin og svampe
- Friturstegte okra i tempura-dej med sweet chilli-mayo
- Dampede edamame-bønner med citron og havsalt
- Stegt gyoza med kylling, japansk mayo og tonkazu-sauce
- Friske forårsruller med andebryst og hoisinsauce
Information
Se mere
Betingelser
Se mere
Kan indløses fra 22.07.2018 til 31.10.2018
- Bordbestilling online er påkrævet. Husk at oplyse referencenummeret fra dit værdibevis.
- Kampagnen gælder ikke take away.
- Værdibeviset gælder for 1 person.
- Du kan forvente ekstra travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.
- Tjenesteydelsen leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen.
Aftalepart
Se mere
Mega Bar
CVR:
Beliggenhed
Se mere
Mega Bar
Frederiksberggade 22 1.sal,
1459 København K
Indlæser kort...
9 små asiatiske retter
Besøg Københavns nye asiatiske gastropub og cocktailbar
139DKK
FØRPRIS Udløbet
Glæd dig til 9 små retter:
- Salat med sorte svampe, ærteskud og soya-syltede agurker
- Sa teh Beef: stegt oksekød i sprød dej
- Xiao Long Bao: traditional dumpling med kød
- Har Gow: dumpling med rejer og bambus
- Sui Mai: dumpling med svin og svampe
- Friturstegte okra i tempura-dej med sweet chilli-mayo
- Dampede edamame-bønner med citron og havsalt
- Stegt gyoza med kylling, japansk mayo og tonkazu-sauce
- Friske forårsruller med andebryst og hoisinsauce