Den ægte smag af Indien
Journalist: Martin Gottlieb og Sille Hertz
Karlsen
Fotograf: Kim Bjærre
Indian Taj Restaurant er med sin centrale beliggenhed i hjertet af
København tæt på Rådhuspladsen, Tivoli, Cirkusbygningen og Dagmar
biograf blevet en velkendt del af det københavnske bybillede med
sin sorte granit- og glasfacade. I restauranten er de smukke
indiske guder omgivet af kobber, sølv og vandkunst, og de er alle
med til at gøre atmosfæren stemningsfuld og romantisk.
Det indiske køkken er et af verdens ældste og med en
madtradition, der rækker over 5000 år tilbage i tiden, har det
moderne indiske køkken slået sig fast som et af verdens bedste. De
mange lækre krydderier gør indiske retter til noget helt særligt,
og nu kan du tage en herlig smagsrejse gennem alt det bedste,
Indien har at tilbyde, med en fantastisk middag hos Indian Taj.
Selve restauranten kan nærmest beskrives som et københavnsk Taj
Mahal, og de mange skulpturer og vandkunst sender dig på en skøn
miniferie til Indien.
Omgivelserne er fantastiske, men maden, maden. Prøv lige at se
menuen nedenunder.
Snacks
:
Pappadams & hjemmelavede pickles
Store, sprøde, krydrede chips samt hjemmelavede pickles
Forretter:
Veg. Pakoras
Blandede grøntsager og hytteost indbagt i en tynd, sprød dej
Nawabi King Prawns Chat
Hvidløgsmarinerede kongerejer og grønlandske rejer med
koriander
Hovedretter:
Chicken Jalfreizi
Sauteret kylling med friske peberfrugter i en krydret curry
Mutton Do Piaza
Chefkokkens opskrift på velkrydret lam
Sabzi Nau Rattan
Torvets friske grøntsager med masalakrydderier
Pull Rice
Sauterede, langkornede basmatiris med safran
Naan
Indiske tandooribrød
Raita
Hjemmelavet yoghurt med garam masala, agurk og tomat
Bon appetit!