Konstruktiv clairvoyance

Den perfekte hjælp til den rigtige retning i det nye år
Fra249DKK
FØRPRIS 600 DKK
Spar 59 %
Udløbet
48 har købt
Gitte Damgaard Christensen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få fremtidige muligheder og afklaring på spørgsmål du har!

Hos Gitte Damgaard Christensen føler du dig tilpas med det samme i de hyggelige lokaler på Østerbro lige ved Sortedamssøen. Gitte starter ens session med at lytte til lidt musik for at tune sig ind på den person, hun sidder overfor, herefter starter jeres samtale, og du kan se frem til en masse konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med at udnytte dit fulde potentiale, fordi du på et dybere niveau vil forstå, hvorfor ting sker - eller ikke sker.

Gitte bruger sine clairvoyante evner, så det hele føles nede på jorden, sætter en masse tanker i gang hos dig og sporer dig ind på, hvordan du griber dine overvejelser omkring din tilværelse an - ved hendes evner og din egen intuition. Hvis du f.eks. føler dig rådvild eller i tvivl om noget i dit liv, fremtiden eller blot ønsker lidt klarhed over hverdagen, så er clairvoyance hos Gitte vejen frem. Vores heldige prøveperson gik derfra med fornyet energi og en konstruktiv tilgang til en positiv fremtid.

En kæreste, et nyt job eller mindre stress
Gitte Damgaard Christensen har evnen til at se, høre og fornemme mere end de fleste andre mennesker. Den indsigt bruger hun til at lede dig i en god retning og give dig forskellige værktøjer f.eks. til at blive afstresset, være sødere ved dig selv, få mere ro, tilfredshed, give mere slip på din familiehistorie eller vurdere om du er det rigtige sted i livet. Hun formår at gribe dig, hvor du er, og hjælpe dig videre derfra.
Gitte går op i, at du har en god oplevelse og du får de beskeder, du har brug for - og ikke nødvendigvis de beskeder, man gerne vil høre. Forskellen er væsentlig. Du får opmuntringer, potentialer og værktøjer med dig i løbet af sessionen.

Læs fx anbefalinger:

Gitte har ændret mit liv
"Jeg har været igennem et fantastisk forløb hos Gitte. Jeg kom med mange spørgsmål som jeg faktisk troede jeg selv bedst kunne besvare, men Gitte fik vendt op og ned på alle de gamle mønstre og hjalp mig til et nyt liv. Jeg har sendt flere til Gitte, og fortæller gerne vidt og bredt til alle der vil høre på mig, om den store hjælp jeg har fået.
Så hvis du synes de gamle mønstre sidder lidt for fast, så vil jeg anbefale et forløb hos Gitte."Du må max. benytte 2 værdibeviser til 30 min. eller 1 værdibevis til 60 min. clairvoyance pr. person, men du er velkommen til at købe flere værdibeviser og give i gave.

Vælg mellem:

 • 30 min. clairvoyance (249 kr.)
 • 60 min. clairvoyance (499 kr.)

Psst! Det er muligt at benytte sig af telefonisk clairvoyance, hvis du ikke ønsker/har mulighed for fysisk fremmøde.

Information

Se mere

Om Gitte Damgaard Christensen:

 • Gitte har et farverigt erfaringsgrundlag, der rækker vidt både fra det etablerede uddannelsessystem og den alternative vinkel.
 • Arbejder også professionelt som coach med fokus på: Fra livskrise til livskraft. Med individuelle samtaler til voksne og teenagere, der er udfordret i en krævende hverdag.
 • Afholder workshops med et miks af clairvoyance, spirituelle indblik og coaching. Det er muligt at blive skrevet op til næste workshop i august.
 • Gitte har arbejdet med personlige processer i ca. 27 år og ved, at det at kommunikation er en svær ting - og at meget ikke er, som vi tror, det er.
 • Gitte er født clairvoyant og har officielt været clairvoyant siden 2000 efter at være blevet bekræftet i sin kunnen på Gertrud Berlon Clairvoyanceskole.
 • Hun har haft egen klinik på Østerbro i 14 år.

Med clairvoynce får du bl.a. hjælp til:

 • Få indsigt og retning, når du er faret vild. 
 • Styrke din egen intuition, og give mere klarhed til dine udfordringer.
 • Hun kan ikke tage beslutningerne for dig, men kan give dig en bred vifte af viden, som du kan benytte til at takle dine udfordringer. 

Åbningstider:

 • Man-fre: 10-19
 • Der tilbydes også telefonisk clairvoyance.

Hjemmeside: 

Betingelser

Se mere
Kan indløses fra 11.01.2023 til 12.05.2023
 • Tidsbestilling på SMS eller via tlf på: 26 20 04 86. Kom gerne med et par forslag til tid og dato. Husk at oplyse referencenummeret fra dit Downtown-værdibevis når du bestiller tid.
 • Der kan vælges mellem at møde op i klinikken eller få telefonisk clairvoyance, hvis du ikke ønsker/har mulighed for fysisk fremmøde. Så der er ingen geografisk forhindring.
 • Værdibeviset gælder for 1 person.
 • Husk at medbringe referencenummeret fra dit Downtown-værdibevis.
 • Afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er Gitte Damgaard Christen berettiget til at indløse dit værdibevis.
 • Tjenesteydelsen leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen.

Aftalepart

Se mere
Gitte Damgaard Christensen
CVR: 20716592
Adresse
Ryesgade 57
2100

Beliggenhed

Se mere
Gitte Damgaard Christensen
Ryesgade 57 2100 København Ø
Indlæser kort...

Konstruktiv clairvoyance

Den perfekte hjælp til den rigtige retning i det nye år
Fra249DKK
FØRPRIS 600 DKK
Spar 59 %
Udløbet
48 har købt
Gitte Damgaard Christensen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Du må max. benytte 2 værdibeviser til 30 min. eller 1 værdibevis til 60 min. clairvoyance pr. person, men du er velkommen til at købe flere værdibeviser og give i gave.

Vælg mellem:

 • 30 min. clairvoyance (249 kr.)
 • 60 min. clairvoyance (499 kr.)

Psst! Det er muligt at benytte sig af telefonisk clairvoyance, hvis du ikke ønsker/har mulighed for fysisk fremmøde.