Online clairvoyance

Få svar på livets store spørgsmål
Førpris
350,-
Din pris
175,-
Du sparer 175 kr.
Solgt 9
Dit tilbud slutter om 11:16:13:40

Se klart på parforholdet, arbejdslivet eller noget helt trejde

Går du og tumler med livets store spørgsmål og kan ikke finde svar? Går du og har svært ved at finde klarhed, overblik eller balance i dit liv? Går du og spekulerer på ting fra din fortid, nutid og/eller fremtid, og gerne vil vide besked? Så er en Clairvoyant session hos Din vej hjem lige noget for dig.

Clairvoyance er fransk og betyder at "se klart". Clairvoyance er et fantastisk redskab til at skabe klarhed og overblik i dit liv. Dette gælder både på familiefronten, dit arbejdsliv, dit indre liv ... og generelt er clairvoyance den bedste navigatør, du kan have ved din side i livet. 

Skræddersyet livsvejledning
En clairvoyant session hos Millah og Din vej hjem starter med en samtale om, hvad du gerne vil have svar på. Derefter skaber Millah kontakt til universet og hendes, muligvis også dine, guider, som vil hjælpe med at hente de svar ned, som du har behov for. 

Det kan være at du er i tvivl om hvilken retning der er bedst for dig at følge i din karriere, eller dit ægteskab/parforhold kører stramt, og du ikke helt ved hvad du skal stille op, for at løse det du står i? Alt det og meget mere kan en clairvoyant samtale være med til at kaste lys over for dig. 


Information

Se mere

Hjemmeside: 

Åbningstider: 

  • Efter aftale

Betingelser

Se mere
Kan indløses fra 26.01.2023 til 26.04.2023
  • Tidsbestilling online på: www.dinvejhjem.net er påkrævet. Husk at oplyse referencenummeret fra dit værdibevis samt hvor mange minutters clairvoyance du har købt.
  • Telefonnummer: 60889443
  • Værdibeviset gælder for 1 person.
  • Du kan forvente ekstra travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.
  • Afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis.
  • Tjenesteydelsen leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen.
  • Er du i tvivl om betingelserne vedrørende dit køb? Find svaret her: www.downtown.dk/kbh/pages/faq

Aftalepart

Se mere
Din vej hjem
39726645
Adresse
Lille kirkestræde 3 - 2 tv
5610

Vælg mellem: 

  • 30 min. Online/telefonisk clairvoyance (175,-)
  • 45 min. Online/telefonisk clairvoyance (299,-)
Indlæser kort...
Din vej hjem
Lille kirkestræde 3 - 2 tv 5610 Assens