Måltidskasser fra HelloFresh

Få fat i dine nytårsmål med gode spisevaner og spar op til 1199,- (46 %)
260DKK
FØRPRIS 479 DKK
Spar 46 %
Udløbet
Adtraction er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Der er nok at se til i en travl hverdag ...

... men madlavningen behøver ikke at være en af dem! Et nyt år markerer nye muligheder for at tackle personlige mål. Uanset om det gælder træning, kost, skole eller arbejde, er balance nøglen til at nå mål.

Med HelloFresh løser du aftensmaden på en smidig, afbalanceret måde med hurtige, enkle middage, der fylder dig på en god måde og giver dig mere tid til alt det andet, der er vigtigt for dig.

Lige nu kan du spare op til 1199 kr, når du bestiller og få en gratis dessert med hver kasse, du bestiller - for livet. Brug koden DOWNTOWN1199 for at få tilbuddet.

Fleksibel, let og lækker
Hos HelloFresh er der ingen bånd(pasta), der binder dig. Du bestemmer selv, hvad der skal i måltidskassen uge for uge. Så leverer de alle de friske ingredienser til døren! Hver uge får du 18 opskrifter at vælge imellem – med alt fra danske darlings til det vidunderlige verdenskøkken.

Skulle du have lyst til at springe en levering over, foretage ændringer i din bestilling eller opsige dit abonnement, så kan du til hver en tid gøre dette.

Hvad skal du vælge? 
Det kan være svært at bedømme hvilken måltidskasse, der passer bedst til dine madlavningsevner og familiens smagsløg. HelloFresh har naturligvis flere forskellige typer måltidskasser med/uden kød, en familievenlig, en klassisk kasse med favoritter og en hurtig kasse til dig, der både vil nyde god mad og spare tid.

Kassen fås for 2 eller 4 personer, og du kan vælge 3, 4 eller 5 måltider pr. uge. Kassen indeholder friske råvarer og enkle, men gennemførte trin-for-trin opskrifter. Så du kan glæde dig til god mad, uden bøvl, og spare dig selv for tid, som du kan bruge på det, der virkelig betyder noget. Du bestemmer også selv, hvornår din kasse skal leveres til din dør!

Og som noget helt nyt får du nu én gratis dessert med til din måltidskasse om ugen - lige så længe, som du forbliver kunde hos HelloFresh!

Spar op til 1199 kr. på 5 kasser!
Når du køber din måltidskasse via Downtown som ny kunde får du 30 % i rabat på dine 2 første måltidskasser og 20 % på din tredje, fjerde og femte. Du opnår derfor den største besparelse, jo flere måltider du køber! 

Hvis du har været kunde før (mere end 2 måneder siden) kan du genaktivere din profil via vores LINK. Så får du 30 % på de første 3 måltidskasser! 

PSST! HelloFresh forpligter sig til 100 % kompensation af direkte CO2-udslip - hvilket gør det til dit bæredygtige valg af måltidskasse!

HelloFresh får gode anmeldelser med på vejen: 

“Stort udvalg af forskellige retter, der kan skiftes ud, så man har mulighed for at sammensætte kassen lige efter familiens smag”, Anja, set på Trustpilot.
⭐⭐⭐⭐⭐

“Vil helt klart anbefale det til alle, der vil prøve noget nyt og anderledes og bedst af alt = Mad der SMAGER af noget!”, Elisabeth, set på Trustpilot.
⭐⭐⭐⭐⭐GÆLDER FOR NYE KUNDER: 

 • Mulighed for at spare 30 % på dine første to måltidskasser, 20 % på din tredje, fjerde og femte måltidskasse OG en gratis dessert om ugen - for livet!
 • Når du klikker "Læg i min kurv" sendes du direkte over til HelloFresh, hvor du opretter en konto og vælger din måltidskasse(r).

Bemærk: Du modtager ikke et værdibevis i forbindelse med dette tilbud. 

Psst! Sæt på pause, eller spring uger over, når du vil - der er ingen bånd(pasta), der binder dig.

Information

Se mere

Derfor skal du vælge HelloFresh:

 • Sæt på pause eller opsig når du vil - vil du nøjes med at prøve 1 kasse, no problem!
 • Topkarakter på Trustpilot!
 • Levering til døren, når det passer dig alle ugens dage - også selvom du ikke er hjemme.
 • Du bestemmer selv, hvad din måltidskassen indeholder
 • Mere end 18 ugentlige opskrifter
 • Lad HelloFresh være dit første step til slankekuren
 • Lette trin-for-trin opskrifter
 • Ingen binding! Du kan nemt afmelde dig måltidskasser, når du ikke ønsker at modtage flere
 • Gratis levering overalt i Danmark, undtaget Bornholm og øer uden broforbindelse

Så nemt er det!

 • Du skræddersyr selv din madplan fra uge til uge
 • Vælg antal kuverter pr dag
 • Vælg antal dage pr. uge du ønsker måltidskasserne
 • Vælg hvilken måltidkasse du ønsker den pågældende uge
 • Vælg mellem: Klassisk, Nemt og Hurigt, Familievenligt og Vegetarisk

Gratis dessert for livet 

 • Giver dig ret til at få én gratis dessert, fra HelloFresh’s udvalg af desserter, med i din måltidskasse hver uge.
 • Tilbuddet gælder så længe du forbliver kunde hos HelloFresh og ikke opsiger dit abonnement. Rabatkoden giver dig også ret til en rabat på op til 1199 kr fordelt over dine første fem måltidskasser, men omfatter ikke specielle opskrifter, tillægsprodukter eller leveringsomkostninger. Den specifikke rabat pr. kasse vises, når du indtaster rabatkoden i løbet af bestillingsprocessen. Koden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og er kun gyldig én gang pr. ny kunde og husstand – og kun for indbyggere i Danmark (i HelloFresh-servicerede områder). Dessert Muligheder leveres under forbehold af tilgængelighed,  efter HelloFresh's eget skøn, og opfylder ikke specifikke diæt krav. Hvis HelloFresh af en hvilken som helst grund ikke kan levere en dessert, skal kunden kontakte kundeservice hos HelloFresh via de metoder, der er angivet på hjemmesiden, så de kan  modtage en kredit  eller en alternativ dessert mulighed. Ved brug af rabatkoden tilmelder du dig et ugentligt abonnement fra HelloFresh. Det kan sættes på pause eller opsiges ugentligt og priserne kan ændres. HelloFresh's vilkår og betingelser gælder: www.hellofresh.dk/about/termsandconditions. HelloFresh forbeholder sig ret til at ændre eller trække denne rabatkode  tilbage efter eget skøn og uden forudgående varsel eller ansvar over for dig. Samlet minimumspris: 479 kr.

OBS: Første levering kasse kan leveres efter ca. en uge fra bestilling.

NYE KUNDER: Bestil din måltidskasse nu via. "Køb nu" eller klik her: www.hellofresh.dk/nye

Betingelser

Se mere

Måltidskasser fra HelloFresh

Få fat i dine nytårsmål med gode spisevaner og spar op til 1199,- (46 %)
260DKK
FØRPRIS 479 DKK
Spar 46 %
Udløbet
Adtraction er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

GÆLDER FOR NYE KUNDER: 

 • Mulighed for at spare 30 % på dine første to måltidskasser, 20 % på din tredje, fjerde og femte måltidskasse OG en gratis dessert om ugen - for livet!
 • Når du klikker "Læg i min kurv" sendes du direkte over til HelloFresh, hvor du opretter en konto og vælger din måltidskasse(r).

Bemærk: Du modtager ikke et værdibevis i forbindelse med dette tilbud. 

Psst! Sæt på pause, eller spring uger over, når du vil - der er ingen bånd(pasta), der binder dig.