Spis som stjerner på toppen af
Illum
Journalist: Anne-Katrine
Bading
Fotograf: Paw
Ager
På det nye, hippe spisested,
SpiseBaren kan du få en helt unik smagsoplevelse. Oksen med
bearnaise er SpiseBarens egen version af den kendte bøf-bearnaise,
men den skal ses, opleves og smages. Retten er en skøn oksekæbe,
der er langtidsbraiseret i tobakssauce, som giver en lækker, dyb
smag med et strejf som vi kender fra egetræslagret whisky. Hertil
er der skønne beder og den lækre bearnaisesauce, der giver skøn,
syrlig kontrast til det søde i retten.
Nøgleordene på SpiseBaren er
kvalitet og god service. Maden er baseret på sæsonens friske
råvarer og anrettet kunstnerisk skarpt, men altid så det kan
forstås af både voksne og børn. Der er lagt vægt på
farvesammensætning både i maden og stellet, så maden fremstilles
som fortjent.
Inspirationen til maden kommer
fra Skandinavien, krydret med et internationalt strejf. Det passer
perfekt til den hyggelige indretning. SpiseBaren er indrettet efter
dens location i toppen af Illum. Her emmer af international
storby-stil kombineret med dansk æstetik. Der er tænkt på luft og
rum, samtidig med at den danske hygge er gennemgående i
indretningen.
Du kan nyde din mad efter dit
humør. Sid i den rå bar, hvor bordpladen er lavet af lavasten, her
er du i kontakt med køkkenet under hele processen. Du kan også
vælge at slappe af ved bordserveringsarealet, hvor afslappet og
venligt personale sørger for en skøn atmosfære.
Hos SpiseBaren er der ingen
forskel på morgen- og aftenmenu. Derfor kan du spise din morgenmad
kl. 17, hvis du er ramt af jetlag - eller hvis du bare hungrer
efter et rørt æg.