Mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker:
……...dk
Skribent: Wendy Beekhuis
Foto: Alexander Banck-Petersen
Et påskeæg fra Jota Chokolade er for chokoladeelskeren med smag
for godt håndværk og kvalitet. Det lille chokoladefirma værner om
de klassiske opskifter og i den lækre påskeægsskal af ren, mørk
kvalitetschokolade finder du de lækreste dessertchokolader med
alverdens fyld: Hvid chokolade, nougat, orangetrøffel, marcipan med
pistacie, mocca eller jamaicarom og meget meget mere… I alt 330
gram ren nydelse.
Christian Bahr overtog Jota Chokolade i 1984. Fabrikken har
eksisteret siden slutningen af 30erne, og det er med stolthed og
respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner, at Christian
Bahr har ført de gode opskrifter på håndlavet chokolade videre.
Christian Bahr er uddannet både bager og konditor, og er oplært af
den tidligere ejer af Jota Chokolade i at lave 1. klasse håndlavet
chokolade.
Hvad enten din påske står på ren selvforkælelse, gækkebreve i
postkassen eller familiesammenkomster, hvor du kunne bruge den
perfekte værtindegave, så er dagens tilbud noget for enhver
chokoladeelsker.
De lækre chokoladepåskeæg skal hentes hos den lille
delikatesseforretning A C Glob i Hellerup lige ved Strandvejen og
Hellerup Station. Amalie Glob er en stolt forretningsindehaver, og
det har hun også grund til at være. Hun startede A C Glob i
sommeren 2004, og succesen har virkeligt kunne mærkes.
Hemmeligheden bag skal findes i to nøgleord: Kærlighed og
kreativitet. Hendes store engagement og enorme evner i et køkken
kan både duftes og smages.
I anledningen af påsken er A C Glob blevet distributør af de
lækre, hjemmelavede påskeæg fra Jota Chokolade. De store påskeæg
falder ind under Amalie Globs høje krav om kvalitet og kærlighed
til håndværket. Der er tale om gedigen kvalitetschokolade, og hvis
du er en lille slikmund som jeg selv, skulle du virkelig tage at
smage disse lækre påskeæg. Mums!